Ventilatie abonnement

Ademen, koken, douchen en wassen: de luchtvochtigheid in uw woning gaat ervan omhoog. Een te vochtige lucht in huis kan voor gezondheidsklachten zorgen. Het verwarmen van vochtige lucht kost bovendien meer energie dan het verwarmen van droge lucht. Ventileren is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Vocht en vuil kunnen zo de woning verlaten. Het open zetten van ramen is vaak niet voldoende. Met een goed werkend ventilatiesysteem heeft u altijd een frisse lucht in huis. Heeft u een mechanisch ventilatiesysteem, zorg er dan voor dat dit systeem optimaal kan functioneren. Regelmatig onderhoud en grondige reiniging zorgen ervoor dat u zeker kunt zijn van een goed werkende mechanische ventilatie.

Bij IQ kunt u kiezen voor een serviceabonnement ‘Mechanische ventilatie’. Uw mechanische ventilatiesysteem wordt dan jaarlijks gereinigd en er wordt onderhoud uitgevoerd. U kunt dit abonnement uitbreiden met kanaalreiniging.

IQ Plus Abonnement
Mechanische ventilatie €2,95

Als u kiest voor het IQ Plus Abonnement voeren wij elke 12 maanden een onderhoudsbeurt uit. Bij het verhelpen van een storing rekenen wij geen uurloon en geen voorrijkosten.

U betaalt dan alleen het materiaal dat bij een onderhoudsbeurt of het verhelpen van een storing wordt gebruikt.

 

IQ Plus Abonnement
Mechanische ventilatie met kanaalreniging €6,95

De voordelen van het IQ Plus abonnement en één maal per vijf jaar kanaalreiniging. De kanaalreiniging wordt bij het afsluiten van het abonnement direct uitgevoerd.

Aanmeldformulier

Erkenningen

IQ Duurzame Techniek is KvINL erkend, heeft een CV OK licentie en is aangesloten bij Uneto VNI.  Daarmee worden alle werkzaamheden uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

KvINL
OK CV