WTW abonnement

Een Warmte Terug Win ventilatiesysteem (WTW) zuigt frisse lucht van buiten naar binnen. In de WTW unit wordt de verse lucht met behulp van een kruiswisselaar opgewarmd met de warme ‘vieze’ lucht die het huis verlaat. De warmte gaat dus niet verloren. De opgewarmde schone lucht trekt verder het huis in. Op de plaatsen waar dit nodig is wordt de verwarmde lucht uitgeblazen. In deze vertrekken bevinden zich afzuigpunten, daar wordt de aangevoerde lucht de ruimte weer uitgezogen. Via de leidingen wordt de lucht terug naar de WTW unit getransporteerd. Daar geeft het de warmte af aan nieuwe frisse lucht.

Bij IQ kunt u kiezen voor een serviceabonnement voor uw Warmte Terug Win systeem. Uw WTW ventilatiesysteem wordt dan jaarlijks gereinigd en er wordt onderhoud uitgevoerd. U kunt dit abonnement uitbreiden met kanaalreiniging.

IQ Plus Abonnement
WTW €4,95

Als u kiest voor het IQ Plus Abonnement voeren wij elke 12 maanden een onderhoudsbeurt uit. Bij het verhelpen van een storing rekenen wij geen uurloon en geen voorrijkosten.

U betaalt dan alleen het materiaal dat bij een onderhoudsbeurt of het verhelpen van een storing wordt gebruikt.

 

IQ Plus Abonnement
WTW met kanaalreiniging €9,95

De voordelen van het IQ Plus abonnement en één maal per vijf jaar kanaalreiniging. De kanaalreiniging wordt bij het afsluiten van het abonnement direct uitgevoerd.

 

Aanmeldformulier

Erkenningen

IQ Duurzame Techniek is KvINL erkend, heeft een CV OK licentie en is aangesloten bij Uneto VNI.  Daarmee worden alle werkzaamheden uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

KvINL
OK CV